Osváth Zsoltot idegesíti, hogy követői hajával foglalkoznak - ifaktor
Osváth Zsolt szürke pulcsiban issza a turmixot

A népszerű YouTuber, Osváth Zsolt nemrégiben frizurát váltott, ami sokszor eltereli követői figyelmét a lényeges dolgokról. Zsoltnak azonban ebből kicsit elege lett.


Zsolt nemrég változtatott frizuráján. A hosszú, felfelé zselézett hajkoronát leváltotta a picit bohókásabb, göndör fürtös frizura, amit követői még nem tudtak megszokni.

Olyannyira nem, hogy Zsolt már nehezményezi, hogy sokszor videói és mondandói fontossága elveszik, mert követői csak a haját figyelik és véleményezik. Ezért megfogalmazta véleményét Instagram-oldalán.

,,TE BÍROD? Az utóbbi időben sokszor téma a videóim alatt az éppen aktuális frizurám. Olyan fura, amikor egy fontos témáról például két doktorral is beszélgetek, sokaknak mégis a hajam marad meg. Ilyenkor nemtudom, hogy a megszerezhető tudás az unalmas, vagy a hajam túl izgi, mindenesetre bátran szokjátok meg. Ugyanis erősen gondolkodom a szőkítésen és a daueron, szóval legyetek erősek. Amúgy szerintem kifejezetten szexy olyan mintha egy 16 éves debil gyerek lennék. Vagy a Dumber. Szóval megyek, visszaragasztom a papagáj fejét és eladom a vak kisfiúnak"

- írta viccelődve Zsolt követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!