Osváth Zsolt megsérült sportolás közben - ifaktor
Osváth Zsolt és párja karácsonykor
Osváth Zsolt nyíltan vallott szerelmet
Instagram/ @osvvath_zsolt

Osváth Zsolt megsérült sportolás közben

Osváth Zsolt egy nagyon vicces történetet osztott meg követőivel az Instagram-oldalán, amelyben elmesélte, hogy síelt életében először.


Osváth Zsolt az egyik legkeményebb sportot próbálta ki életében először, ez pedig a síelés. Követőinek az Instagram-oldalán számolt be az élményeiről és arról, hogy mivel még nem tud síelni, így többnyire esett-kelt a sportolás során.

A rajongói imádták Zsolti humorosan mesélő stílusát és többen be is számoltak a saját tapasztalataikról és élményekről. Illetve megnyugtatták a YouTubert, hogy az elején mindenki sokat esik, amíg meg nem tanulja a síelés technikáját.

,,A NAGY KÉK BÁLNA/50x50/olaj/vászon
Akik a hétvégén Maliborban jártak, jogosan féltek a lavinaveszélytől, hiszen Zsolti leginkább ebben a pózban volt fellelhető a komplexumban. Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy sílécre pattanok és 30 évesen először tehettem ezt meg. Három nap alatt van, aki feltámad és van, aki azt hiszi megtanul síelni. Na az utóbbi voltam én. Volt sikerélményem is, voltak pillanatok amikor siklottam, mint állat és természetesen én voltam az is, aki kidöntöttem a figyelmeztető táblát amire az volt írva, hogy "SLOW". Kiderült, hogy olyan irányba is hajlik a testem, amiről eddig nem tudtam, ha ezt előbb tudom, rengeteg pénzt kereshettem volna vele fiatalon. Na mindegy. De értem mit szeretnek az emberek ebben. A sípályán, ha elesel, akkor a mögötted érkező megáll egy jól időzített hóekével és megkérdezi, hogy jól vagy e. Kaja-pia a hüttében és nem árt a zsebedben egy tüske. Milyen jó lenne, ha az egész világ egy sípálya lenne. Szeretném előre bocsátani, hogy azért tűnők ekkorának, mert be kellett öltözni rendesen, a rétegek elfedték a karcsú alakom. Igen, többnyire feküdtem a pályán, de vannak figurák, amiket rólam neveznek majd el ugyanis háton, fejjel előre csak engem láttak ott csúszni, az biztos. A lényeg, hogy leértem. Úgy döntöttem, hogy megtanulom ezt a sportot, mert szórakoztat. Ha más nem, az ahogy felállás után állóhelyzetből seggreülök. Nyilván ez egyedül nem buli, köszönöm a barátaimnak a türelmet! Csodás pár nap volt, de most vissza a mókuskerékbe! Gyors felmérés: ti hogy álltok a síeléssel? 🎿⛷️”

-írta Instagram-bejegyzésében Osváth Zsolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!