Paris Hilton tízszer akar átöltözni esküvőjén - ifaktor

A külföldi világsztár, Paris Hilton a The Tonight Show-ban jelent meg, ahol a műsor házigazdájával, Jimmy Fallonnal beszélgetett közelgő esküvőjéről.


Paris elárulta Jimmynek, hogy rengeteg stresszel és szervezéssel jár az esküvője lebonyolítása és viccesen azt is megjegyezte a műsorvezetőnek, hogy még csak a ruháját sikerült kiválasztania.

A beszélgetés során hamar kiderült, hogy Paris három napig tartó esküvőt tervez, amire 10 ruhát képzelt el magának, így ennyiszer fog át öltözni. Elmondása szerint imádja a ruhákat, így nem is az ő esküvője lenne, ha nem öltözne át ennyiszer.

„DJ és banda is fog játszani az esküvőn. Három napig tartó történet lesz az egész. Sok minden fog történni. Sok ruhám is lesz. Valószínűleg úgy tíz. Szeretem váltogatni a ruháimat"

- mesélte terveit Paris Hilton Jimmy Fallonnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!