Polgár Árpád megcsalta már Polgár Tündét? - ifaktor
Polgár Tünde és Polgár Árpád fehérben az esküvői szertartáson.
Polgár Tünde és Polgár Árpád a LifeTV Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában volt a műsor címszereplőjének vendége.


A házaspár Amerikában – pontosabban Floridában – és Magyarországon felváltva tartózkodik. Polgár Árpád műgyűjtőként és a Polgár galéria tulajdonosaként vonult be a köztudatba, míg párja a Feleségek luxuskivitelben című realityben mutatkozott be a nagyközönségnek.

Polgár Árpád Hajdú Pétertől megkapta azt a kérdést is, amelyre kedvese jelenlétében nem adott túl könnyen választ. A műsorvezető Árpád hűségére kérdezett rá, abban a tekintetben, hogy a 22 év alatt félrelépett-e bármikor is. Polgár Árpád – aki korábban köztudottan nagy nőcsábász volt – picit elmosolyodott a kérdésen, és azért gondolkodott kicsit, mielőtt kimondta, hogy:

Hát, ööö... Nem, nem.".

Tünde egyből rácsatlakozott, hogy szerinte férje sosem lépett félre, mivel inkább csak „szájkaratés". Ennek ellenére minden nőnek csapja a szelet, és elég erős beszólásai vannak Tünde szerint. Azért ezen a ponton még egy kicsit ferdítve a dolgon férje kacsintgatva, némi iróniával megfűszerezve adott igazat feleségének.

Korábban tíz évig Florida és Magyarország között ingáztak, de a közelmúltig három-négy évig tartósan Amerikában éltek. Kiderült az is, hogy Tünde már unatkozott, míg Árpád kint a tengerentúlon is megtalálta azokat az elfoglaltságokat, amikkel lekötötte magát, sőt még pénzt is keresett. Frizbi-ben azt is elárulták, hogy mivel növelik jelenleg is a vagyonukat.

„Az ingatlanokkal. Magyarországon is van. Valamikor sokat dolgoztam, 55 éves koromig csináltam egy csomó jó üzletet, és az be van fektetve, az nekünk már életünk végéig elég, kitart. És közben arra is elég, hogy amíg élünk, azt csináljuk, amit akarunk"

– mondta Polgár Árpád, mire felesége azt is hozzátette Hajdú Péternek, hogy a jelenlegi vagyon még az unokáiknak is elég lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!