Polgár Tündével olyan dolog történt, mint Marilyn Monroeval - ifaktor
Polgár Tünde a tengerparton
A luxusfeleség elárulja, miből látszik, ha valaki aranyásó
Instagram/ @polgar_tunde_official

Polgár Tündével olyan dolog történt, mint Marilyn Monroeval

Ön tudta, hogy az eredeti fotó valójában egy mozifilm egyik jelenete?

Polgár Tünde nemrég a Balaton partján kirándult. A luxusfeleség egyik legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg a követőinek, hogy a Tihanyi-félszigetről induló Szántódra érkező komppal utaztak. Tünde csak egy egyszerű mosolygós fotót akart készíteni, azonban a szélnek köszönhetően fellibbent a szoknyája, pont úgy, ahogy Marilyn Monroenak is azon az ikonikus képén.

,,My Marilyn moment! 😉- vagyis a kompon csak óvatosan, mert még egy szellő és kész a felnőtt tartalom!"

-írta Tünde az Instagram-bejegyzésében.

Kevesen tudják, hogy a legnagyobb hollywoodi szexszimbólum, Marilyn Monroe fotója, amelyen fellibben a szoknyája valójában az 1954-ben forgott Hétévi vágyakozás című film forgatásán készült. A jelenetben Marilyn és filmbeli partnere, Tom Ewell egy moziból kilépve találkoznak egymással, ahol a színésznő szoknyáját a metró szellőzőnyílásából kiáramló fuvallat felfújja, de ahelyett hogy zavarba jönne inkább élvezi a hűs szellőt a meleg szeptemberi estén.

Ezt a pillanatot kapta lencsevégre a fotós, Sam Shaw. A forgatási helyszínen akkor egy nagyobb tömeg gyűlt össze, hogy láthassák a 28 éves színésznőt, Végüla tömeg zaja miatt használhatatlannak bizonyult a külső helyszínen rögzített hang, ezért a rendező, Billy Wilder újra felvette a jelenetet, ezúttal a Fox stúdió műtermében felépített díszletben, zajtalan, ellenőrzött körülmények között. A kész filmben így nem látható az eredeti, manhattani utcán forgatott rész, Shaw erotikától túlfűtött fotója azonban a világ minden szegletét bejárta, és ma is gyakran felbukkan irodák és éttermek falain, filmtörténettel és a 20. század ikonikus alakjaival foglalkozó könyvekben és megannyi egyéb helyen.


Ne hagyd ki!