Kiállították Pumped Gabo alsónadrágját - ifaktor
Pumped Gabo csíkos ingben napszemüveggel a kezében pózol
Pumped Gabo a saját módszereivel üzen a magyar népnek
Instagram / @pumped_gabo

Kiállították Pumped Gabo alsónadrágját

Ikonikus piros fürdőnadrágjában robbant be a köztudatban közel hét évvel ezelőtt.


Pumped Gabot, azaz Szabó Gábort már számtalan műsorban láthattuk feltűnni, mint a Nyerő Páros, Észbontók, A nagy duett, Gyertek át!, vagy a saját gyártású reality showjában, a Pumpedékban.

A fiatal testépítő a 2015-ös Balaton Soundon robbant be a köztudatba, ahol a fitneszbajnokság két versenyszámában is negyedik lett. De mégsem eredménye végett figyeltek fel rá elsősorban az emberek, hanem az elektromos zenére folytatott „gyúrós tánca” miatt.

​Gabo egy tűzpiros fürdőnadrágban táncolt, amelyet most hazánk egyik legismertebb piacvezető apróhirdetési oldala állíttatott ki. A ruhadarabot egy vitrinbe csodálhatják meg az arra járók. A reklám célja, hogy fel hívja a figyelmet a fenntarthatóságra, illetve maga az oldal lényegére, a használt termékek megvásárlására és újra hasznosítására.

,,Történelmi kiállítás nyílt a Király utcai villamosmegállóban! Ha arra jártok, ti is figyeljetek, nehogy a vitrin foltos legyen 😃 Vedd tovább!"

-írta Gabo az Instagram-bejegyzésében.

Az utóbbi időben lemezlovasként is tevékenykedő Gabo humorosan megjegyezte, hogy bármikor elcserélné nadrágját egy jóval drágább luxusautóra.

,,Ez az a nadrág, amivel minden elkezdődött. Cserélném A8-as Audira, vagy 7-es BMW-re, esetleg Zamárdiban nyaralóra. Értékegyeztetéssel."

-írta az alsóját tartalmazó hirdetésben a testépítő.


Ne hagyd ki!