Puskás Peti macskaként vonult végig a városon - ifaktor
puskás peti fehér pólóban és rózsaszín dzsekiben egy rózsaszín háttérrel mögötte ül
EURO 2022: Puskás Peti labdákat adományozott
Instagram/@apuskaspeti

Puskás Peti macskaként vonult végig a városon

Puskás Peti egy nem mindennapi fellépést tudhat maga mögött. A Macskák című musical után ugyanis teljes sminkben volt kénytelen hazamenni és még Bogi sem tudott megszólalni, amikor férje macskaként jelent meg otthon.


Úgy tűnik, Puskás Peti a legutóbbi színházi szereplésére biztosan sokáig emlékezni fog. Peti is szerepel a Madách Színházban látható Macskák című darabban. A színész az előadás után értelemszerűn még a színházban lemossa az erős, macska sminket.

​Azonban Petinek most erre nem igazán volt lehetősége, ugyanis öltözőébe érve látta meg a figyelmeztetést, hogy csőtörés végett a férfi öltözőben nincsen meleg víz. Így kénytelen volt teljesen színházi sminkben hazaindulnia. Biztos meglepődnek az emberek, amikor a piros lámpánál átnéztek az énekes autójába. Még Boginak is elállt a szava, amikor férje így megjelent az ajtóban.

,,A Macskák sminknek nem a felrakása, hanem a leszedése tart örökké, úgyhogy soha nem jön jól előadás után, ha nincs melegvíz..:😂”

-írta Instagram-bejegyzésében Peti.

A követők és mi is nagyot nevettünk Peti merész húzásán!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!