Rácz Jenő megnevettette feleségét japán tudásával - ifaktor
Rácz Jenő  és Rácz-Gyuricza Dóri.
Rácz Jenő a Sanghajban lévő, Taian Table nevű éttermével nyerte el a Michelin-csillagot, így konyít az ázsiai nyelvekhez, noha a jelek szerint tudása némileg megkopott.


Jenő és felesége, Dóri egy japán étteremben költötték el vacsorájukat, ahol – az etikett szerint – Jenő rendelt mindkettejüknek. Azonban mivel nyelvtudása hiányosnak bizonyult, egy igencsak vicces helyzet lett úrrá, amikor nem pontosan értették meg egymást a pincérnővel.

Mindenesetre a felvételt készítő, Rácz-Gyuricza Dóri jót nevetett az eseten, amely a videón is remekül hallható. De! Jenő legalább megpróbálta – ráadásul egészen menőnek hangzott, amikor néhány szót el tudott mondani.

„szegény Dórikám ilyenkor fogja a fejét. De azért jól jön a házban ha legalább egy ember “TUD” múltkor is rendeltem egy japán ètteremben kínaiul, végén 2 étel helyett az egész étlapot kihozták”

– írta Jenő az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!