Rácz Jenő séf az alsógatyájában tartotta minden pénzét - ifaktor
Rácz Jenő séf főz fekete kötényben.
Rácz Jenő karrierjének nehézségeiről már többször beszélt, azonban az Összezárva Hajdú Péterrel következő adásának előzeteséből most egy érdekes – és egyben vicces – részletre is fény derült.


Az köztudott egy ideje, hogy a Michelin-csillagos séf karrierje kezdetén ingyen dolgozott a világ legjobb éttermében, Dániában. Itt egy munkásszállón lakott és még buszjegyre is alig volt pénze. Ebben az időszakban minden készpénzt, ami nála volt annyira féltett, hogy az alsógatyájában tárolta.

Ma már állásajánlatokat kap a világ minden részéről, de neki Budapest a nagy szerelme, itt valósítja meg álmait és vezeti éttermeit, miközben végre magánélete is a helyén van.

Rácz Jenő nem titkoltan régóta szeretne családot alapítani és Dóri személyében végre megtalálta a megfelelő társat is. Dóri már a terhessége végén jár, így bármelyik pillanatban megszülethet közös gyermekük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!