Rácz Jenő: „Szimpátia hízáson vettem részt” - ifaktor
Rácz Jenő séf kötényben az éttermében

Rácz Jenő séf Instagram-oldalán mesélte el követőinek, hogy bizony felesége várandóssága ideje alatt rá is felszaladtak a plusz kilók.


Jenő azzal viccelődött a közösségi oldalán, hogy amíg felesége várandós volt, ő is félre evett azért, hogy kedvesének ne legyen bűntudata. Így hamar fel is szaladt a séfre pár fölös kiló.

Összesen 10 kilót szeretne leadni Jenő, amiből négyet már sikerült is három hét alatt, amióta újra jár edzeni és odafigyel az étkezésre. Ettől függetlenül persze leírta követőinek, hogy apának lenni jó, de addig nem áll meg, amíg le nem adja azt a a maradék 6 kilót.

,,A feleségem várandóssága velejárójaként, 9 hónapos szimpátia hízáson vettem részt, hogy a Dórikám bűntudat mentesen ehessen fagyit esténként(ha éppen azt kívánta a baba😜) Úgyhogy van mit lefaragni… de már harmadik hete nyomom keményen, így már ment le bőven a sokból!-4nél tartok, -10kg-ig nincs megállás!
“Apának lenni jó”!-kitartàst újdonsült apukák/férjek/urak"

- mesélte követőinek Instagram-oldalán Jenp.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!