Rákóczi Feri majdnem Guiness-rekordot döntött a Balázsékban - ifaktor
Rákóczi Feri a Rádió1-ben.
Egy iraki férfi Guinness-rekorder lett, miután 18 tojást tudott egyensúlyozni a kézfején. Balázsék ezt tárgyalták ki a reggeli műsorukban, majd Rákóczi Feri meg is próbálta megdönteni a rekordot.


Mivel az iraki illető az első volt, aki megpróbálta, így óhatatlanul is ő lett a csúcstartó. A férfinak nem is volt túl nagy keze a műsorvezetők szerint, ezért úgy gondolták, hogy Feri hatalmas kézfejére biztosan több fog elférni – noha a tojások méretével kapcsolatban kérdőjelek merültek fel.

Noha alaposan kielemezték az iraki csúcstartó technikáját is, de valamit mégis tudhatott, hiszen Ferinek mindössze 14 tojást sikerült feltenni – de nem a legkisebb S-es tojásmérettel nem próbálkozott, így a rekordöntést másik napra halasztották.

Nem először próbáltak szerencsét egy Guiness-rekord megdöntésével Balázsék. Korábban négyezer, héliummal töltött lufi segítésével repítették a magasba Vadon Jánost, ám az a kísérlet végül érvénytelennek bizonyult.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!