Rubint Réka hamarosan a szántóföldeken dolgozhat? - ifaktor
Rubint Réka éppen edzést tart.
Rubint Réka elvégzett egy képzést, amellyel egészen más területen is dolgozhat, mint jelenleg.


Réka egy ismerősével végezte el az Aranykalászos gazda tanfolyamot, amelyen a mezőgazdasági munkák mibenlétét tanulhatják meg a résztvevők.

„A fitneszkirálynő ezzel a családi hagyományt kívánta folytatni, ugyanis ő és testvére is már kiskorától fogva dolgozott a földeken, hiszen szülei földműveléssel foglalkoztak. A mai naptòl Aranykalászos gazdák lettünk Bízom benne, hogy Édesapám és Édesanyám látnak föntről és most nagyon büszkèk … mert a vér, nem válik vízzé. A bátyàmmal pici korunktól kezdve, keményen dolgoztunk a földeken. Nem volt szünet, nem volt hétvége … munka volt! Hàlàval tartozom a szüleimnek minden egyes napért, amit a következetes nevelésükkel értünk tettek. Akkor, gyerekként ezt duzzogva, ma már büszkén felvállalva képviselem. Sajnos a családi földekre már nem tudunk együtt kimenni, de az életük munkàjànak ezen részét megörökölve, mèltòn szeretnèm kèpviselni azt, amiben mindig is hittek!!!”

– írta Rubint Réka az Instagramon.

Aranykalászos gazdaként Réka rendelkezik általános mezőgazdasági szakismeretekkel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel és jogosultsággal.

Mindezeket egy nagyjából négy hónapos képzés során sajátította el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!