Angelina Jolie belenyomta Salma Hayek fejét egy tortába - ifaktor
angelina jolie salma hayek

Salma Hayek kifejtette, hogy mit is jelent pontosan a mexikói hagyomány, miszerint bele kell nyomni a születésnapos fejét a tortába.


Mit szólnál, ha az egyik barátod belenyomná a fejedet a születésnapi tortádba? Mit szólsz akkor, ha Salma Hayeknek hívnak és a fejedet a tortába nyomó barátod Angelina Jolie? A mexikói színésznő most egy interjúban kifejtette, hogy miért is történt mindez, miközben az „Örökkévalók" című filmet forgatták Jolieval.

Hayek még szeptemberben posztolt egy vicces videót Instagramon, majd elmondta egy Kelly Clarkson-interjúban, hogy miért is történt mindez.

Az interjúban Clarkson megkérdezte, hogy miért is nyomta bele Jolie a fejét egy tortába? Amire azt válaszolta, hogy ez egy mexikói hagyomány, amit úgy hívnak, hogy „la mordida".

„Amikor egy tortát kapsz, kívánnod kell. Elfújod a gyertyákat és beleharapsz a tortába. Ekkor egy hátul lévő embernek bele kell nyomnia a fejedet. Ez teljesen normális Mexikóban."

mondta Hayek.

Amikor az „Örökkévalók" című filmet forgatták, Hayek és néhány munkatársa összegyűlt, hogy megünnepeljék a születésnapját. A színésznő ügynöke egy tortát küldött neki és amikor mindenki elkezdett tapsolni és kántálni, hogy „mordida", Hayek odafordult Angelina Joliehoz.

„Ő meg azt mondta, hogy: 'Most mi történik?' Én erre pedig azt mondtam, hogy ez egy hagyomány és mivel te ülsz mellettem, ezért bele kell nyomnod a fejemet a tortába. Majd azt mondta, hogy: 'Nem, én ezt biztos nem csinálom meg. Ugye most vicceltek? ' Erre én pedig azt feleltem, hogy nem, nem viccelünk, ez egy hagyomány."

Majd a színésznő áldását adta Jolienak, hogy belenyomja a fejét a tortájába.

Vicces jelenet az egyszer biztos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!