Schobert Norbi megköszönte, hogy megtolták felesége szekerét - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka ünnepel egy étteremben.
Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka bizonyos időközönként bekerülnek a média és egyben az ország középpontjába. Ezúttal egy korábbi botrány kapcsán szólalt meg Norbi.


Talán mindenki emlékszik a pár héttel ezelőtti balatonfüredi balhéra, ami kapcsán Norbi felesége több nyilatkozatot is tett. Több fotó is keringett ugyanis a közösségi médiában, amelyeken a táborosok az asztalokon táncolnak, míg a hotel néhány vendége a Facebookon kelt ki magából a történtek miatt.

Voltak, akik arra számítottak, hogy ezzel negatív reklámot generálnak a tábornak, de ez az egész visszafelé sülhetett el – legalábbis Norbi legutóbbi Instagram-bejegyzése alapján.

„Ma is ünnepelünk! Büszke vagyok Rékára! Mindig betelt a következő Alakreform tábor, de a trollok, az általuk gerjesztett, full kamu füredi balhéval akkora országos reklámot csináltak a tábornak, hogy a soron következő 5 Alakreform tábor telt be!”

– árulta el Norbi az Instagram oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!