Schobert Norbi össze-vissza beszélt - ifaktor
Schobert Norbi
Schobert Norbit a Partizán műsorvezetője, Gulyás Márton több ízben kérdezte az elmúlt években tett kijelentéseiről. Norbi ezekkel kapcsolatban gyakran összefüggéstelenül beszélt.


Amikor Gulyás Márton azt firtatta, hogy mit jelent számára a feminizmus, akkor a fitneszguru igencsak meglepő választ adott, ugyanis számára a nők imádatát jelenti.

Schobert korábban kijelentette, hogy ő a világ legnagyobb feministája. Ennek kapcsán árulta el, hogy számára valójában a nők imádatát jelenti a feminizmus. Miután ezt többször elmondta, így Gulyás a tudomására hozta, hogy ez általánosságban a férfiak és nők egyenlőségét jelenti. Norbi száját ezután elhagyta az a mondat is, hogy: „A nők szerintem egyenlőbbek is, mint a férfiak”, amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy ezt mire alapozza, akkor fitneszes azt mondta, hogy például a nők tudnak szülni.

Norbi nem csak ezzel kapcsolatban mondott furcsaságokat, de a Facebook-oldalán megjelent téves információkat is érdekesen magyarázta meg. Állítása szerint van egy adminisztrátora, aki akarata és tudomása ellenére posztol néha dolgokat, amiért aztán őt hurcolják meg. Ennek ellenére persze nem akar tőle megválni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!