Sebestyén Balázst ezért hívatták be a rendőrségre - ifaktor
Sebestyén Balázs autójával mindig csak a gond van... A Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában beszélt egy közelmúltban történt látogatásáról a rendőrségen.


A téma Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos – a szerk.) áramlopásos-ügye miatt került terítékre. A műsorvezetők éppen a hosszú évek óta tartó tárgyalássorozatról beszéltek Lajcsi kapcsán, amely során őt is felhívták. Balázs miután véget ért a mulatós zenésszel folytatott beszélgetés elárulta Janinak és Ferinek, hogy bizony mostanában neki is volt egy rendőrségi ügye.

A legdurvább a történetben, hogy Balázs bizony egy közösségi médiában posztolt képe miatt kereste fel a rendőrség, és a kézbesítést is csak későn kapta kézhez, így majdnem elő is kellett állítani a műsorvezetőt, aki végül időben eljutott a kapitányságra.

Ott aztán közölték vele, hogy egy magánszemélytől érkezett bejelentés, miszerint az autópálya mentén nem viselt láthatósági mellényt, amikor kifogyott a benzin és félre kellett állnia az M3-as autópályán.

Balázs mindezt ugyebár megosztotta az Instagram-oldalán is, így egy „jóakarója" felnyomta érte. Utóbb kiderült persze, hogy nem is lett volna kötelező viselnie mellényt, viszont a rendőrség más ügyben mégis elmarasztalta a rádióst.

Az ominózus képen ugyanis látszik, hogy Balázs nem közvetlenül az autója mellett áll, hanem kicsit odébb támasztja a korlátot. Márpedig a KRESZ szerint nem lehet SÉTÁLNI az autópályán, ezért pedig mégiscsak megbüntették Balázst, aki készséggel el is fogadta mindezt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!