Ő nyerte meg Sebestyén Balászék szobabicikli versenyét - ifaktor
Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani

Sebestyén Balázs és rádiós műsorvezető társai, Rákóczi Feri és Vadon Jani úgy döntöttek, az olasz befolyás hatására, hogy ők maguk is megrendezik a saját szobabicikli versenyüket a stúdióban. Mindegyikük saját versenyzőt is indított.


Idén igazi megtiszteltetésnek számít, hogy Magyarországról indul a Giro d’Italia, amely a második legrangosabb kerékpárverseny a Tour de France után. Ebből az alkalomból adódóan Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is megrendezte a saját szobabicikli versenyüket.

A kétórás verseny élő adásban zajlott a Rádió 1 műsorában. Mindhárom műsorvezető választott saját magának egy versenyzőt. Balászé volt Kabát Peti, Ferié volt Lukács Miki és Janié volt Marics Peti. A verseny egészen az utolsó pillanatig nagyon szoros volt, de annál kevésbé szabályos.

Ugyanis Marics Peti és Kabát Peti összefogtak Miki ellen és a végén már felváltva tekertek egy biciklit, a győzelem reményében. Kabát még el is állította titokban Miki járművét és az utolsó pár méterre már Balázs ugrott fel a bringára.

Azonban hiába volt a sok csalás, így is Miki nyerte meg a versenyt, igaz csupán száz méter különbség volt a versenyzők között. Azonban Balázsnak többet kellett a vereségnél elszenvednie. Ugyanis Miki elárulta neki, hogy fogadást kötött a háta mögött, a rádiós feleségéve, Vikivel. Amely szerint, ha Miki nyer, akkor Balázs megenged feleségének egy újabb cicát az otthonukban. Nem beszélve arról, hogy a helyesen szavazó hallgatók között még 100 ezer forintot is kisorsoltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!