Sebestyén Balázs rosszul lett az üvegbe zárt fingszagtól - ifaktor
Balázsék: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani

Sebestyén Balázstól, Vadon Janitól és Rákóczi Feritől már megszokhattuk, hogy nem rettenek meg akkor sem, ha valami őröltséget kell csinálniuk a rádióműsorukban. Ekkora hülyeséget már rég csináltak.A Balázsék reggeli műsorban a hét elején olvastak egy influencer lányról, aki befőttesüvegbe zárt pukiját értékesíti a neten 1000 dollárért. Mivel a műsorvezetők az egészet csak szemfényvesztésnek gondolták – hiszen a pukit nem lehet becsomagolni –, ezért Jani tett egy próbát és vett Balázsnak egy üveg „fingaromát”.

A hét elején olvastunk egy influencer lányról, aki befőttesüvegbe zárt pukiját értékesíti a neten 1000 dollárért. Éltünk a gyanúperrel, hogy az egész...

A legnagyobb meglepetésre, amikor Balázs beleszagolt az üvegbe, akkor nagyon rosszul lett, és egyből Janit átkozta. Végül kiderült, hogy nem érdemtelenül, mert a műsorvezető elárulta, hogy „beletett még egy adagot” az üvegbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!