Shane Tusup elorrozná Szabó Zsófit Fluor Tomi elől - ifaktor
Korábban mi is megírtuk, hogy Shane Tusup nyilvánosan flörtölt Szabó Zsófival az Instagram-oldalán. Az amerikai edző Hosszú Katinka után úgy tűnik, hogy újabb magyar hírességgel jönne össze...


Zsófi az utóbbi időben rengeteget sportol, leginkább a futás a szenvedélye, amelynek hála jobb formában van, mint eddig bármikor.

Erre figyelt fel Tusup is, aki egy kedves üzenettel jelentkezett Zsófinál egy páros edzésre egy még anno.

„Oké... komolyan?! Hűha! Le vagyok nyűgözve! De ha továbbra is így haladsz, még az első 1000 km-en sem fogom tudni tartani veled a lépést"

– viccelődött Hosszú korábbi edzője és férje.

„Talán el kéne kezdened futni..."

– jött a válasz az Álarcos énekes újdonsült nyomozójától, akinek Fluor Tomi is udvarol – méghozzá erőteljesen, hiszen az utóbbi adásokban Bence és Szandi már énekelt is nekik egy szerelmes dalt, míg Tomi eddig minden adás elején ajándékkal kedveskedett Zsófinak.

A minap Zsófi egy képet posztolt az Instagram-oldalára, amelyen az úszás utáni reggelijét fogyasztja éppen.

Ezt a ziccert pedig az amerikai edző sem hagyhatta ki:

„Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul"

– írta Shane Tusup a kommentet.

. „Van bármi, ami rosszul áll nekem?

– kérdezett vissza Zsófi, amire az edző válasza sem maradt el:

„Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden sokkal rosszabbul fog mutatni"

– utalt Zsófi udvarlójára a tréner.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!