A csőd szélén áll Singh Viki étterme - ifaktor
Singh Viki a konyhában.
Singh Viki énekesnőről mostanában nem sokat hallunk, de amellett, hogy továbbra is sikeres előadó, egy éttermet is sikerrel vezet.


A koronavírus okozta pandémia azonban az énekesnő vállalkozását sem kímélte, a szentendrei levesező a csőd szélére került, emiatt mostanra már csak fél gőzzel működik.

Ugyan a Supiban továbbra is magas színvonalat nyújtanak, ennek ellenére a vállalkozás mégis padlóra került. A járványhelyzet súlyosbodása miatt ugyanis megcsappant a turisták száma, amely a levesező egyik fő bevételi forrását vonta meg.

„Még megvan az étterem, de a párommal, Tomival napi szinten beszélünk arról, mi legyen a sorsa. Az év első két hónapja nagyon megvisel minket. A másik vállalkozásunkat, a ruhaüzletünket tavaszig bezártuk, a Supival pedig reméljük, hogy kitartunk addig, ameddig beindul a turizmus. Addig parkolópályán van szegény, éppen csak üzemel a hétvégén”

– nyilatkozta Viki a Borsnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!