A Squid Game rendezője beszólt LeBron Jamesnek - ifaktor
LeBron és Hwang Dok-hyuk egy képen

A profi kosaras nyíltan fejezte ki, hogy nem tetszik neki a Squid Game című sorozat vége, erre pedig még a rendező is felkapta a fejét.


(Spoilert tartalmaz) Az üzengetés akkor kezdődött, mikor LeBron James egy sajtótájékoztatón csapattársával Anthony Davisszel arról beszélgetett a riporterek előtt, hogy egyáltalán nem tetszett neki a sorozat befejezése. Elmondása szerint fel kellett volna szállnia arra a gépre és mennie kellett volna a lányához. Ez így a kosaras számára érthetetlen.

A rendezőt Hwang Dong-hyukt egy interjúban arról kérdezték, hogy mit szól LeBron kritizálásához? A válasszal pedig egyértelműen a kosaras legújabb filmjét, a „Space Jam: A New Legacy"-t vette célba.

A riporter megkérdezte Hwangot, hogy:

„Láttad a Space Jam 2-t?"

A rendező pedig ezt válaszolta:

„LeBron James nagyszerű és mondhat amit akar. Ezt tiszteletben tartom. Nagyon köszönöm, hogy ő is végignézte az egész sorozatot."

Ezeket követően pedig ezt még hozzátette:

„Azonban a sorozat végét nem változtatnám meg."
„Ez a befejezésem, ha van olyan befejezés ami kielégítené az ő vágyait, talán csinálhatna egy saját sorozatot. Majd megnézem és talán küldök neki egy üzenetet, hogy:
'Tetszett az egész sorozatod, kivéve a végét.'"

LeBron erre pár órával később a következő választ adta!

"Ez nem lehet igaz, ugye??!! Remélem nem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣"

Kíváncsiak vagyunk, hogy ennek a szópárbajnak, hol tesznek pontot a végére. Követni fogjuk az eseményeket és tudatjuk veletek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!