Survivor: Járai Máté megcsókolta Rózsát - ifaktor

Az RTL Klub túlélő reality műsora, a Survivor már közelít a vége felé. Ez érződik a versenyzőkön és a feladatokon is. Máté és Rózsa között pedig elcsattant egy csók.


Egy izgalmas játékon vehettek részt a versenyzők, ahol licitálniuk kellett különböző dolgokra, azonban a keretük mindössze ezer pezó volt.

A játékosok olyan különleges dolgokat vehettek a játék keretein belül, amiket már több mint egy hónapja nem láthattak. Ilyen volt például a hamburger és a kóla, amit Rózsa sikeresen megvett 250 pezóért.

Máténak majdnem kicsordult a nyála a hamburger látványától, így Joe azt tanácsolta a színésznek, hogy csókolja meg Rózsát, addig is érzi legalább a hamburger ízét. Így Máté oda ment és megcsókolta Rózsát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!