Szabó Zsófi így nyomoz az Álarcos énekes szereplői után - ifaktor
Szabó Zsófi az Álarcos énekes című műsor egyik kivágott jelenetében vallotta be, hogy ő az Instagramon kutat a versenyzők után.


Fluort Tomi – egyelőre csak plátói – szerelme Istenes Bence kérdésére reagált, amikor a műsorvezető azt mondta, hogy szerinte jól ismerjük mind a Zsiráfot.

„Hát igen elég erőteljesen böngészem az Instagramot és mindig lájkolgatom azokat, akik lehet, hogy itt vannak velünk a műsorban. És senki nem lájkol vissza, senki!"

– mondta Zsófi, amelyre a többiek egyből viccesen reagáltak és közölték a műsorvezetővel, hogy ez „sajnos" valószínűleg nem a műsor miatt van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!