Szandi nővérét erre sarkallta a pénzkeresés lehetősége - ifaktor
Szandi  és testvére Pintácsi Viki.
Szandi az Instagram-oldalán osztott meg egy nagyon aranyos történetet a gyerekkoráról és arról, hogyan „használta ki” cukiságát nővére.


Az énekesnő és testvére remek kapcsolatot ápolnak egymással napjainkban is, ám természetesen a gyerekkori csínytevések náluk sem maradtak el.

„A testvérem, Viki gyerekkorában rajongott az indián filmekért. Miután megszülettem, igazi harcos indián lányként vigyázott rám. Belépőjegyeket készített és 1 Ft-ért lehetett engem megnézni…”

– számolt be gyerekkorának maradandó – és egyben igencsak humoros – sztorijáról Szandi, akit az első sorból két forintért, míg a másodikból egy forintért lehetett szemügyre venni.

Testvérével, Vikivel mellesleg a minap szerepeltek a TV2 Mokka című műsorában is, ahol szintén fény derült néhány hasonló esetre. Példának okáért, amikor nővére 15 éves volt, akkor 9 évesen elvitte egy diszkóba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!