Tápai Szabina elárulta az igazságot fotójáról - ifaktor
Tápai Szabina fekete ruhában fekete háttér előtt áll, szőke hajjal
Tápai Szabina: „A lányok érkezésével óriási nyugalom szállt belém”
Instagram/ @sugarbirdofficial

Tápai Szabina elárulta az igazságot fotójáról

Tápai Szabina szívének igazán kedves a természet, örömmel tölti a szabadban az idejét, ha teheti. Legújabb képét, azonban ez alkalommal valami más ihlette.


Tápai Szabina több Instagram-bejegyzésében is elárulta már, hogy nagyon szereti a természetet. Ha lehetősége adódik szívesen tölti ott az idejét. Az infuenszer számára igazi én időnek számít, hogy csodálhatja a fákat és hallgathatja a madarak csicsergését.

Legújabb Instagram-bejegyzésében is hasonlóan élvezte a természetet, de elárulta, hogy ezúttal nem egy spontán készült fotóról van szó. Ugyanis Szabina többször látott már az interneten hasonló beállítású képet és úgy gondolta, ő is készít egyet.

,,Délutáni csendes pihenő alatt, én csodáltam a fákat. Na jó nem, annyiszor láttam már ilyen fotót, gondoltam én is kipróbálom. 🤣 Megyek is aztán az életben tartó kávémat iszogatni. Annyira azért nem rossz!? Ti mit gondoltok?”

-írta Instagram-bejegyzésében Szabina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!