Tegnap ünnepelte volna 95. születésnapját a szexbálvány, Marilyn Monroe - ifaktor

Az 50'-es években a színésznőt tartották az egyik legismertebb szexszimbólumnak szerte a világban. Marilyn Monroe tegnap töltötte volna be 95. életévét.


Emlékezzünk vissza egy cikk erejéig a varázslatos színésznőre, aki a férfiak bálványa volt az 1950-es években.

Filmes karrierje csupán egy évtizedig tartott, de annál emlékezetesebb maradt, pályája során egy Golden Globe-díjat is bezsebelt.

A férfiak csodálatát azonban jóval tovább, élete végéig magáénak tudhatta. Monroe háromszor házasodott, férjei között tudhatott egy híres baseball játékost és egy népszerű írót is.

A halálát számos összeesküvéselmélet övezi, az orvosszakértők szerint viszont szándékos túladagolás történt. Marilyn Monroe 26 éves korában hunyt el,

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!