Tokár Tomi ezt az ajándékot sose felejti el - ifaktor
Tokár Tomi bézs színű ruhában áll fehér és kék háttér előtt

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya korábban számtalan szívatós videót készített YouTube-csatornájukra. Egy ilyen ajándékra emlékezett most meg Tomi, amit Dóritól kapott karácsonyra évekkel ezelőtt.


A páros már-már sportot űzött abból, hogy ki tudja a másikat jobban „megprankelni”, azaz megszívatni. Viccesebbnél viccesebb videók születtek ebből a csatornájukra, amiket követőik is imádtak.

Egy ilyen szívatás történetét osztotta meg újra Instagram-oldalán Tomi, amiben felesége egy igen érdekes ajándékot adott kedvesének.

„Vannak meglepetések, amelyeket soha nem felejt el az ember. Szeretett volt autómnak még a szervízkönyvébe is beírtuk ezt annó. Fogalmam sincs, mivel készül Dóri idén karácsonyra, de a mostani kulcsát már alvásnál is magamnál tartom”

- írta viccelődve Tomi bejegyzésében.

Úgy tűnik, hogy az autós megviccelés után egy kicsit tart Tomi felesége újabb ajándék ötleteitől. Vajon mivel készül Dóri neki idén?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!