Tokár Tomi szemét szagolgatással teszteli szaglását - ifaktor
Tokár Tomi kék ingben és kék zakóban áll a kamera előtt
Elképesztő élményben részesült Tokár Tomi
Instagram/@tokartomi

A covidos Tokár Tomi szemét szagolgatással teszteli szaglását

A műsorvezető egy igen viccesre sikerült fotóval tudatta, hogy a tesztje továbbra is pozitív.


Tokár Tomi egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. A műsorvezető rendkívül bosszús volt emiatt, hiszen kisfia második születésnapját kellett kihagynia a fertőző betegség végett. Tomi akkor egy Instagram-bejegyzésében osztotta meg bánatát a követőivel.

,,Milyen érzés egyedül ünnepelni? Milyen érzés kinézni a tetőablakon és látni, hogy a kisfiad 2 éves szülinapi buliján csak te nem vagy ott? Ő integetve mosolyog, te némán bámulsz. Ez a nyomorult covid már milliószor elkaphatott volna, de mégis most történt, amikor a legrosszabb "távol" lenni."

-írta a műsorvezető a múlt héten.

Azóta eltelt egy hét, de Tomi tesztje még mindig pozitívat mutat. Az egygyermekes édesapa egy humoros fotóval mutatta meg a rajongóinak, hogyan teszteli a szaglását, ami azóta viszont visszajött neki. A műsorvezető éppen egy kukába szagol bele és azt is elárulta, hogy még sosem örült ennyire a büdös szemét szagának. A elkövetkező napokban pedig ismét leteszteli magát a koronavírussal kapcsolatban.

,,ÚJRA ÉRZEK SZAGOKAT!🥳🙏🏻 Viszont még mindig pozitív vagyok😩 Sosem örültem még ennyire a finom nyári forróságban aszalódó kuka különleges bukéjának szippantásától. De azt kibírom röhögés nélkül, hogy még mindig pozitívat tesztelek. Megyek beleszagolok még a két napja kertben felejtett joghurtospohárba, aztán reggel újra pálcikát dugok az orromba. Hurrá! (nem a kukában állok😀)"

-írta Tomi legutóbbi Instagram posztjában.


Ne hagyd ki!