Tokár Tomi: ,,Egyszer már eljöttem otthonról" - ifaktor
Kovács Dorottya és Tokár Tomi esküvőjükön
Tokár Tomi és felesége megmutatta kisfiúkat
Instagram/ @tokartomi

Tokár Tomi: ,,Egyszer már eljöttem otthonról"

A követőik oda vannak Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya kendőzetlen őszinteségéért. Ugyanis Dóri legújabb YouTube-videójában nyíltan válaszoltak a házasságukkal kapcsolatos kérdésekre.


Tokár Tomi felesége, Kovács Dorottya előszeretettel készít kérdezz-felelek témájú videókat a YouTube-csatornájára. Ezekben olyan kérdésekre válaszol, amelyeket a követői tettek fel neki.

Legutóbbi ilyen tematikájú videójában csatlakozott hozzá férje is, Tokár Tomi. Párkapcsolatukkal kapcsolatban tette fel nekik kérdéseket a követők. Az egyik kérdés pedig így szólt: Mi volt az első benyomás a másikról?

Dóriék válaszol elárulták, hogy mindketten egyből tudták, hogy megtalálták az igazit és hat éve tartó kapcsolatuk, amely időközben házassággá nőte ki magát, egyre erősebb lesz az évek múltával. Azonban Tomi megjegyzete, hogy volt rá példa, hogy mérgében elment otthonról. De szerencsére a harag nem tartott sokáig és egy órán belül hazament Dórihoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!