Solti Berni szerint Tokár Tomi megbocsáthatatlan dolgot tett - ifaktor
Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya esküvői fotója

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi Instagram-oldalán osztott meg követőivel egy őszinte fotót feleségével, ami alatt észrevettük, hogy Solti Berni kifejtette kemény véleményét.


,,A pillanat, amikor rájössz, hogy nagyot hibáztál. De mi az, amit nem lehet megbocsájtani?"

- kezdte bejegyzését Tokár Tomi, amire Berni így reagált:

,,ezt szerintem nem lehet megbocsátani"

- olvasható Solti Berni kommentjének végén, amit Tokár Tomi fotója alatt hagyott.

Természetesen a sztárok csak viccelődtek, hiszen se Tokár Tomi posztjában nem volt szó komoly problémáról, ami a házasságát érintené és Berni is csak viccelődött kommentjével, hiszen egy nőnek az esküvői ruhája szent és sérthetetlen.

,,Kirakatpárok kirakatélete, aminek a fele sem igaz, a másik felében még saját maguknak is hazudnak. Szerelmek, nagyők, örökkönörökkék, ezmostmások, mindezt úgy beleégetve a közösségi médiába, mintha büszkének lehetne lenni egy párkapcsolatra és ez csak nekik sikerülne. Aztán eltűnnek a régi fotók és jön az új nagyő, örökkönörökké, eztmostmás, amivel újraindul a turné és a szemfényvesztés. A néző eleinte csak sóvárog utánuk, a saját kapcsolata helyett oda kommentel és azt tekinti normának, hogy akkor majd neki is lesz más. Hiszen csak a fotókat kell lecserélni a feedben"

- olvasható Tokár Tomi posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!