Top 3 vígjáték, amiket érdemes megnézned hétvégén - ifaktor

A mai nappal beköszöntött az ősz, így érthető, ha most kicsit lustálkodnál ezen a hétvégén. Ezért mi össze írtuk neked a szerintünk legszórakoztatóbb vígjátékokat, amiket érdemes megnézned. Készítsd be a popcornt és irány a tévé elé!


Másnaposok

Ha esetleg a péntek estéd görbére sikerült volna, akkor mindenképp nézd meg az örök klasszikus Másnaposok című filmet. Így talán még inkább együtt tudsz érezni majd a film szereplőivel és a legjobb az egészben, hogy rögtön mind a három részét meg is nézheted.

Családi üzelmek

Nagy valószínűséggel már ismered a Családi üzelmek című filmet, de egyszerűen nem lehet megunni. Ugye te is sírva nevettél, mikor a pók megcsípte Kennyt és bedagadt ott…lent? Jennifer Aniston pedig ismét óriásit alakít.

Rossz anyák karácsonya

Végezetül egy még nem aktuális, azonban irtó mókás filmet hoztunk el neked. Tudjuk, tudjuk. A karácsony még messze van, de azért valljuk be: már alig várjuk, hogy beköszöntsön a december.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!