Bad Boys - ifaktor
Deadpool rózsaszín gumikacsával a tengerparton.
Van jobb kikapcsolódás egy pörgős filmnél, melyen percenként hangosan felnevetünk? Ezen a listán hat akcióvígjátékot rangsoroltunk, amelyeken szomorúbb pillanatokban is szórakozhatunk.


Bad Boys

Kicsit rögtön csalunk, hiszen a Bad Boys nem is olyan régen trilógiává nőtte ki magát, de kétségkívül a trilógia egyedülálló a műfajában és talán a legnépszerűbb is mind közül. A sztoriban Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) a Miami Rendőrség drogosztályán dolgoznak nyomozóként és nagyon különböző típusú emberek, de ennek ellenére a legjobb barátok.

Men in Black

Szintén egy trilógia, amelynek egyik főszereplője a Bad Boys-hoz hasonlóan Will Smith, akinek a jelek szerint nagyon fekszenek az ilyen szerepek. Smith J ügynök, míg társa K ügynök (Tommy Lee Jones) a földönkívüliekkel küzdenek meg több ízben is a filmekben.

Beverly Hill-i zsaru

Egy 1984-ben bemutatott amerikai akció-vígjáték Eddie Murphy főszereplésével, akinek ez hozta meg az igazi áttörést a karrierjében és ezzel kezdett, mielőtt több családi vígjátékban is szerepelt. Murphy egy igazi, nagyszájú, amerikai nyomozót játszik, aki leginkább felettesei és kollégái agyára megy, de végül mindig megoldja az aktuális ügyet.

21 Jump Street

Egy újabb keletű akcióvígjáték, hiszen az első rész a 21 Jump Street 2012-ben érkezett a mozikba, míg a folytatás a 22 Jump Street - A túlkoros osztag 2014-ben. A történet szerint a két rendőr (Channing Tatum és Jonah Hill), akik egyben egymás legjobb barátai is egy iskolába kell, hogy beépüljenek, ahol egy újfajta drogot terjesztenek.

Deadpool

Némileg kivétel a listán, hiszen ez az egyetlen szuperhős film. Aki azonban látta már a Deadpoolt, az bizonyára tudja, hogy ez közel sem egy klasszikus Marvel-film. Sokkal több benne a káromkodás és a korhatár besorolás okán bizony erőszaktól sem mentes. Mégis így üt igazán a Ryan Reynolds főszereplésével készült film.

A Kém

Mellisa McCarthy már a Női szervekben is nagyon jól alakította a rendőr felügyelőt, míg A Kémben egy CIA-ügynököt formál meg, aki életében először megy éles bevetésre. A film pikantériája, hogy Budapesten forgatták a nagy részét, így több ikonikus budapesti nevezetesség is látható. Sőt! Musimbe Dennis humoristának is van egy rövid jelenete a filmben, akárcsak néhány magyar színésznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!