Tóth Andi botrányt ígér a TV2-ben - ifaktor
Tóth Andi és Andrei Mangra próba közben kék háttérrel táncolnak.
Tóth Andi ugyebár az előző évadban a világsztár, Gabriella Spaniccal táncoló Andrei Mangrával fog egy párost alkotni a Dancing with the Stars hétvégén rajtoló új évadában.


Andrei Mangra a jele szerint mindig kifogja a dekoratív, ámde némileg balhés partnereket, ugyanis Gabriella körül is több konfliktus volt.

Egyik alkalommal Schiffer Miklósra haragudott meg a szappanopera színésznő, míg később a nézők kezdték ki a kommentszekcióban, amiért szerintük világsztárként versenyelőnyre tett szert, így később esett ki a műsorból, mint az indokolt lett volna.

@dancingtv2 Szerintetek is botrányosan jó lesz Tóth Andi a Dancing with the Stars-ban? 😛🔥💃 Első élő show szombaton 20.00-kor a TV2-n! #dancingwiththestars #tv2 ♬ eredeti hang - Dancing with the Stars TV2

Mangra új táncpartnere, Tóth Andit szintén nem kell félteni a botrányoktól és úgy tűnik, hogy erre még ígéretet is tett nemrég az énekesnő.

„Tóth Andi vagyok, énekeső, sokak szerint botrányhős. remélem, ebben a műsorban tényleg botrányos leszek, botrányosan jó!"

– élcelődött Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!