Tóth Andi sminkese ezért irtó mérges az énekesnőre - ifaktor
Tóth Andi fekete bikiniben áll egy hajón a tenger közepén

A népszerű énekesnő, Tóth Andi legutóbbi Instagram-posztjában nyaralásáról osztott meg egy fotót rajongóival, ami a sminkesét teljesen kiakasztotta.


Andi már napok óta gyönyörű, tengerparti fotókat oszt meg magáról és láthatóan nagyon jól érzi magát nyaralásán. Azt is észrevettük, hogy rengeteget barnult, ami részben ezért, nagy bosszúságot okozott a sminkesének.

Napjainkban nem győzzük hallgatni, hogy mennyire fontos a megfelelő fényvédelem, különösen az arcunkat illetően, hiszen a nap káros sugarai egyre erősebben égetik bőrünket.

Az énekesnő láthatóan fittyet hányt ezekre a bőrápolási teendőkre, ugyanis foltosra barnult, vagy inkább égett az arca. A sminkese természetesen ezt nem tudta szó nélkül hagyni:

,,Olyan mérges vagyok…"

- érkezett a komment, amire Andi csak emotikonokkal reagált. Bényei Betti professzionális sminkesnek több sem kellett, megírta őszinte véleményét és tanácsot is adott a sztárnak:

,,ezt most már tényleg kend 50+ faktorral, mert így sem biztos, de ha nem kened, akkor tuti biztos, hogy örökre pigmentfoltos maradsz"

- írta Andi Instagram-oldalára Betti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!