Tóth Gabi szomorú hírt jelentett be - ifaktor
Tóth Gabi mintás fehér felsőben
Ismét otthonról énekel közönségének Tóth Gabi
Instagram/@tothgabi

Tóth Gabi szomorú hírt jelentett be

Tóth Gabi legutóbbi Instagram-bejegyzésében árulta el rajongóinak, hogy életmódot vált és emiatt igazán szomorú a hangulata.


Tóth Gabi legutóbbi Instagram-bejegyzésében alaposan megijesztette a rajongóit, éppen egy szomorú pillanatot osztott meg velük. Az énekesnő elárulta, hogy most utoljára evett sonkát kaláccsal, ugyanis életmódot váltott, vagyis ezennel hivatalosan is búcsút int a szénhidrátnak.

Gabi több követője is együttérzését fejezte ki az énekesnőnek ezzel kapcsolatban. Sokan sok sikert kívántak neki, amíg mások elárulták, hogy hasonló cipőben járnak.

,,Jó reggelt! Ez egy szomorú pillanat volt tegnap, ugyanis tudtam, hogy most fogok utoljára sonkát enni kaláccsal!😂 Mától visszaveszek a szénhidrátból.. Merengek kifele az ablakon és búcsúztatom a kenyeret, a tésztát, a lekváros palacsintát, miközben törnek fel az emlékek és azok az igazi jóllakott pillanatok! 😩 Minden “sorstársamnak” üzenem, hogy veletek vagyok! Tudom mit éreztek😂
Csodás napot kívánok! Csak ennyit szerettem volna mondani! Jaa meg sok locsolót mára 😅❤️el ne hervadjunk🌹☺️😂”

-írta Instagram-bejegyzésében Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!