Tóth Gabi férjét bilincsbe verve kísérték ki a rendőrök - ifaktor
Krausz Gábor a könyvével a kezében.
Tóth Gabi és Krausz Gábor igyekszik nagyrészt „házon belül tartani" a magánéletüket, de a Séfek séfjének egyik ítésze nemrég megjelenő könyvében azért vannak érdekes sztorik (leginkább saját életéből).


Krausz Gábor saját könyvében árulta el, hogy gyakorlatilag megjárta a poklot, amikor a rendőrség őrizetbe vette egy reptéren. Kevesen tudják, de Krausz korábban kísérletet tett egy amerikai karrierje, ami végül csúfos kudarc lett – noha nem teljesítménye miatt. Tóth Gabi férjének nemrég jelent meg új könyve, amelyben nem csak recepteket, de személyes történeteket is olvashatunk.

„Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel. Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket, és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba. Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna. Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették. Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset"

– írta az esetről a sztárséf.

A Családom és egyéb receptfajták már kapható a könyvesboltokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!