Tóth Gabi köpni-nyelni nem tudott, amikor megsértették - ifaktor
Tóth Gabi pápa előtti fellépése miatti botrányainak talán lassan vége, de a Sztárban Sztár leszek! műsor biztosítja az utánpótlást ezen a téren.


Korábban Gabi maga mondta, hogy Majka egy „erőszakos pi**ának" állítja be (némileg jogosan azért – a szerk.) a műsorban, amiért nem enged át versenyzőket mestertársainak.

A most hétvégi adásban, amelyben már kialakultak a mesterek csapatai is egy versenyzőből nem várt reakciót váltott ki Gabi elutasítása. Tóth Gabi tanácsot szeretett volna adni a George Michaelt utánzó versenyzőnek, azonban ő őszintén megmondta a véleményét arról, hogy mit gondol az énekesnőről.

„Figyelj! Én őszinte leszek hozzád Gabi: olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt énekelni. Akinek megvan hozzá az adottsága. Hát figyelj idejön egy Király Viktor és ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, akkor megfogadom"

Minderre Tóth Gabi hirtelen nem tudott köpni-nyelni sem, csak egy „Ohh" hagyta el a száját...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!