Tóth Gabi egy őszinte pillanatot mutatott a karácsonyból - ifaktor
Tóth Gabi egy autó mellett áll, zöld pulóverben és mintás mellényben, rövid, szőke hajjal

Manapság már elmondhatjuk, hogy ritkán láthatunk kedvenc influenszereinktől, vagy sztárjainktól olyan igazi pillanatokat a közösségi média világában, amik ne lennének beállítva, vagy megszerkesztve. Tóth Gabi most egy ilyen fotót osztott meg követőivel.


Az énekesnő követői érthető módon imádták a fotót, amit megosztott Instagram-oldalán, mert ennél őszintébb pillanatot nem is láthattunk az utóbbi időben.

Gabi egy karácsonyi fotót mutatott meg követőinek, amin láthatóan már eléggé elfáradt az ünnepi készülődés és a gyermeke igényeinek teljesítése végett.

,,A sok tökéletes karácsonyi kép után, íme a valóság! 😄 Konyha, mosogatás, tálalás és közben a gyermekünk kérései, dackorszakának minden nehézségével. Ugye ismerős ez az ünnepi , végtelennek tűnő pillanat? 😊 Mindezzel együtt is imádtam, de azért lehet, hogy idén kicsit másképp lesz😄🙏"

- olvasható Tóth Gabi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!