Tóth Gabi pökhendien utasította vissza a versenyzőt - ifaktor
Ezen a héten elindul a Sztárban Sztár leszek! tehetségkutató új évada, amelyben a válogatók során (akárcsak az X-Faktorban) rengeteg humoros és nevetséges pillanatnak lehetünk majd a tanúi – de az is biztos, hogy botrányoktól sem lesz mentes a műsor.


A műsor Instagram-oldalára most felkerült egy videó, amelyen az látható, amint Gabi némi undorral az arcán visszautasít egy versenyzőt, aki már 20 éve vár a lehetőségre, hogy színpadra lépjen a Sztárban Sztárban.

Nos, ha valaki figyelmesen olvasta a fenti sorokat rájöhetett, hogy nemcsak Gabi arckifejezése nem stimmelt, hanem bizony a Sztárban Sztár közel sem fut 20 éve a TV2 képernyőjén...

Mindenesetre Gabi kegyetlen őszinteséggel és (a kis részlet alapján) fölényességgel árulta el a versenyzőnek, hogy ő bizony végig hamis volt, majd kioktatja, hogy nem várhat 20 éve, hiszen a műsor nem is létezik ennyik ideje.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!