Új, vicces műsorral jelentkezik nemsokára Jakupcsek Gabriella - ifaktor
Jakupcsek Gabriella egy fekete háttér előtt áll

Jakupcsek Gabriella egy kicsit „őrült" lesz jövő héten induló új műsorában.


Az ATV-n fog kezdődni a Jakupcsek Night című műsor, amiben Gabriella az igazi szórakoztatás mestere lesz-írta meg a Blikk. Instagram-profilján meglepő videót osztott meg, ahol is a Ponyvaregény című film leghíresebb táncjelenetét utánozza.

A kérdés felmerült, hogy vajon miért is így akarja reklámozni a műsorát. Erre Gabi így felelt:

„Miért ne? Sokan az gondolják, hogy aki komoly műsort csinál, annak mindig szigorúan is kell viselkednie. Pedig én alapvetően attól, hogy precíz vagyok, egy nagyon laza, bevállalós nő is egyben, nagyon szeretek szórakozni és szeretem a humort. Aki ismer, tudja, hogy ilyen vagyok."

Azt is hozzátette, hogy már senki elvárásainak nem szeretne megfelelni, hiszen hosszú évek óta nem is akar másnak látszani, mint ami. Ha úgy tartja a kedve, akár szívesen táncra is perdül. Ezek a dolgok jelentik számára a belső szabadságot.

Gabriella videóját ide kattintva érhetitek el.

A műsorvezető azt is fontosnak tartja, hogy ne bizonygasson másoknak olyat, aminek nincs alapja és nem akar eleget tenni semmilyen kényszerelvárásnak sem. Találóan és frappánsan fejezi be érvelését:

„Azt látom, hogy az emberek belemerevednek egy képbe, amelyet magukról el akarnak hitetni. Már egészen fiatalon képesek ezt megtenni, mert azt hiszik, ezzel különféle előnyök is járnak. Én pedig döbbenten nézem, hogy miért."

Egy dologban biztosak vagyunk: az új Jakupcsek műsor szórakoztató lesz és egyedülálló a maga nemében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!