Elképesztő paródiák születtek Valmar legújabb zenéjéből - ifaktor
Marics Peti és Valkusz Milán egy képen

Valmar – Úristen című számát szinte már az is kívülről fújja, aki direktbe egyszer sem hallgatta meg. Ezt pedig a humoristák is tudják – íme a két legviccesebb paródia.


Magyarország egyik legfelkapottabb duója a fiatalok között, a Valmar nevű formáció. Marics Peti és Valkusz Milán szinte villámcsapásként érkezett a mai generáció zenei világába és azóta is keményen dolgoznak azon, hogy megtartsák előkelő helyüket minden ranglistán. Ezt pedig a „régi motorosok” is kiszúrták és kaptak az alkalmon, hogy a most legsikeresebb „Úristen” számukat jó értelemben kiparodizálják.

Az első paródiát Polgár Peti készítette, aki Bunyós Pityu társaságában alkotta újra a híres zenét. A zene most a 21. helyezésnek örvend a Trendingben.

A másodikat pedig alig több, mint 24 órája tette ki az Irigy Hónaljmirigy, aminek a „JÓISTEN” címet adták. A banda zenéje jelenleg az 5. a "Legfelkapottabbak" listáján a YouTube-on.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!