Váratlan telefonhívást kapott Ördög Nóra a születésnapján - ifaktor
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál egy teraszon ünnepel.
Ördög Nóra éppen negyvenedik születésnapját ünnepelte férjével, Nánási Pállal, amikor váratlan telefonhívása érkezett vacsora közben...


A népszerű műsorvezetőnőt a Televíziós Újságírók Gáláján díjazták a „legjobb női műsorvezető" kategóriában a TV2 Újratervezés című műsorának háziasszonyaként.

Nóri annyira meglepődött a hirtelen jött híváson, hogy rövid köszönőbeszédjében köpni-nyelni nem tudott, de egy rövid Instagram-bejegyzésben most reagált a díjra, amelynek kapcsán elárulta, sajnálja, hogy nem vehette át személyesen a gálán.

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám tegnap! Tényleg nagyon boldog szülinapom volt #40 És ha mindez nem lett volna elég, este kaptam egy telefonhívást... Ismét engem választottak a televíziós újságírók az év műsorvezetőjének! Sajnálom, hogy nem lehettem ott a díjátadón, és zavaromban össze-vissza beszéltem a telefonban - épp a szülinapi vacsora közepén ültünk - de valami olyasmit szerettem volna mondani, hogy nagyon megtisztelő, és hogy mennyire hálás vagyok, bár talán ezeket mondtam is... Éppen a 40. szülinapomon kapni egy szakmai díjat, az egy jel. Legalábbis én annak veszem. Igazolás, hogy jó úton jártam az elmúlt 20 évben, és jel, hogy jöhet bármi a következő húszban, azért az eredeti szakmám mindig is fontos marad. Köszönöm"

– írta Ördög Nóra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!