Varga Viktor szerint Kulcsár Edina új dala egy sz*r - ifaktor
Varga Viktor télen sapkában.
Kulcsár Edina új daláról már mi is beszámoltunk korábban. Azóta többen is bírálták a dalt és annak tartalmat, azonban ezúttal Varga Viktornak az éneklés minőségével is gondja akadt.


A Bors több sikeres énekest és zenészt kérdezett a dalról, de nem szeretett volna nyilatkozni. Király Viktor például annyit mondott, hogy ehhez a témához egyszerűen nem szeretne hozzászólni.

A kicsit különc énekes, Varga Viktor azonban szívesen kifejtette véleményét a dalról és Edináról:

„Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz...t, ez nem egy új keletű dolog. Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, attól még nem lesz énekes. Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a népzene tanítása”

– nyilatkozta kíméletlen őszinteséggel Varga Viktor a lapnak.

A dal azóta már 1 millió megtekintés felett jár, azonban az emberek véleményét mégsem igazán tudhatjuk, hiszen a szépségkirálynő – akárcsak Instagram-oldalán – itt is letiltotta a hozzászólásokat, míg a YouTube új szabályozása miatt a dislike-ok számát sem látjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!