Varga Viktorék termeszek, kabócák  között szálltak meg - ifaktor
Varga Viktor és párja, Lili utazásuk során.
Varga Viktor és kedvese egy világ körüli útra indult nemrég, amelynek legutolsó állomása éppen Tarapoto.


Amazónia perui részének egyik legfontosabb kereskedelmi és turisztikai központja Tarapoto. A környék természeti látnivalókban igen gazdag, de a szállásokat nem éppen all inclusive, ötcsillagos hotelek formájában kell elképzelni.

„Éjjel érkeztünk meg Tarapotó dzsungelébe motorral, ahol igazán nehéz pár óránk volt. Mivel este él a dzsungel, a lehető legrosszabb az időpont egy lánynak aki fél a bogaraktol és a csúszómászóktól, amik raadasul itt atlagban 10x akkorák mint otthon. A kunyhónk pálmalevélből és szúnyoghálóból van, aminek semmi értelme mert a tető és a fal közt 40cm rés van végig, ahol bárki közlekedhet, a fejünk fölött egy termeszvár van az ágynál, amiben többszáz 3cm es hangya masírozik, a másik sarokban pedig egy denevér család lakik…ez aztán a szimbiozis. 2órába telt meggyőznöm Lilit hogy ez neki jó lesz itt. A segitségemre voltak a kabócák és hatalmas világító potrohú társaik a meggyőzésben, olyan sebesen repültek a hajunkbam mikor a kunyhón kívül voltunk”

– írta Varga Viktor az Instagram-oldalán, akinek több híresség is posztolt a bejegyzése alá.

„Uramisteeen. ez zsenialis. kitartaaas”

– írta nekik Peller Mariann kommentben. Nos Viktor kedvese egy igazi hős, hiszen nem sok lány bírná ki ilyen körülmények között...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!