Cyla Várkonyi Andrea esküvős bejegyzése alatt trollkodik - ifaktor
Kajdi Csaba és Osváth Zsolt influenszerek Várkonyi Andrea férjével élcelődött a műsorvezető Instagram-oldalán megosztott közös fotóik alatt. Kajdi Csaba és Osváth Zsolt influenszerek Várkonyi Andrea férjével élcelődött a műsorvezető Instagram-oldalán megosztott közös fotóik alatt.


Cyla és Zsolt már az esküvő előtt sem csináltak titkot belőle, hogy ők bizony bátran gúnyolódnak az ország jelenlegi leggazdagabb emberén.

Várkonyi egyébként korábban nem igazán osztott meg közös fotót szerelmével a közösségi oldalain – bizonyára a hasonló eseteket szerette volna elkerülni.

„Egy kicsit úgy érzem, ez az én örömöm is. Az adómat tekintve mindenképp."

– írta Osváth Zsolt, míg Cyla kommentje bizonyára némi iróniával íródott.

„Nagyon sajnalom, hogy nem tudtunk ott lenni Sanyikaval, pedig nagyon keszultunk! Lörinc teljesen megfiatalodott te meg ragyogsz! Sok boldogsagot, kivanunk nektek!"

– írta a modellügynök.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!