Szerelmes villalakók: VV Virág kitette VV Dani szűrét - ifaktor
VV Virág és VV Dani csókolóznak.
VV Virágnak és VV Daninak sok konfliktusa volt a Való Világ 10-ben és úgy tűnik, hogy ez a való világban sem marad el közöttük.


Sokan hitték azt, hogy a kapcsolatukat az összezártság számlájára lehet írni, de Virág és Dani még mindig együtt vannak, noha VV Dani Instagram-sztoriban megosztotta nemrég, hogy Virág kitette a szűrét.

Szerencsére nem végleg kellett távoznia Daninak, ugyanis egy kisebb konfliktus alakult ki csak közöttük, abban a tekintetben, hogy milyen műsort válasszanak maguknak kedd estére.

Míg Dani szerette volna nézni a Bajnokok ligáját, addig Virág az RTL Klub Nyerő Páros című realityére szavazott és a jelek szerint ő győzött, hiszen Dani megindult az éjszakába, hogy máshol nézze a mérkőzést.

Emlékezhetünk, hogy kettejük kapcsolatát sokan megkérdőjelezték, és mi is megírtuk, amikor Virág hatalmas boldogsággal kezdte el enni születésnapi reggelijét, amit Dani neki szánt, mikor a férfi elárulta, hogy VV Ginának épp ugyanilyen reggelit készített.

Miután túltették magukat a fiatalok a "reggelizős incidensen", Virág anyukája születésnapi üzenetét hallgatták meg a villalakók, amiben egyértelműen megüzente lányának, hogy ellenzi kapcsolatát VV Danival. Ettől az üzenettől Dani még jobban kikelt magából, mint eddig bármikor és mindenki előtt Virág szüleit kezdte el hibáztatni, amiért Virágnak 16 évesen egyedül el kellett költöznie Budapestre.

Talán ez a kipenderítés egyfajta revans is lehet a korábbi sérelmekért a rajongók szemében...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!