Ezért piszkálják a rajongók a mai napig VV Hunort - ifaktor
Dobos Hunor fekete kabátban egy padon ül

VV Hunor Instagram képein folyton kiszúrnak a követők egy hiányzó ruhadarabot, amit most az egykori reality sztár megelégelt és üzent a követőinek.


Dobos Hunor, sokaknak csak VV Hunorként ismert egykori való világ játékos, a mai napig érdekes megjegyzéseket kap. Már a villaléte alatt különösen nagy figyelmet kapott az a tény, hogy az esetek többségében nem hord zoknit és így kilátszik a bokája.

Amióta beköszöntött a hideg idő és Hunor aktívan posztol bejegyzéseket az Instagram-oldalára, azóta követői szinte minden bejegyzésénél megjegyzik a hiányzó ruhadarab látványát. Hunornak úgy tűnik, hogy most lett elege a folyamatos piszkálódásokból és egy igazán frappánsan humoros Instagram-bejegyzéssel reagált a követőknek.

,,Sziasztok ✌🏻Nem akartam nyilatkozni ezzel kapcsolatban , de kénytelen leszek megtenni, mert olyan sokan irtatok 🤭 Igen, ismét nincs rajtam zokni 👀 A kép felhasználása engedély köteles 🙅🏼♂️ Jaaaa és semmilyen hírlap ne keressen meg ezzel kapcsolatban, mert nem vagyok hajlandó nyilatkozni 🤝
#nincszokni”

-írta Hunor az Instagram-bejegyzésében, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!