Weisz Fanni bemutatott a követőinek - ifaktor
Weisz Fanni edzés közben melltartóban

A gyönyörű modell, Weisz Fanni ezúttal egy új oldalát mutatta meg a követőinek. Bár bemutatott nekik, a rajongói oda voltak ezért.


Weisz Fanniról a rajongói többségének szerényebb oldala ugrik be, azonban a modell megmutatta huncut énjét is. Legújabb Instagram-bejegyzését egy, olyan videót tett közzé, amely még kisgyermek korában készült róla.

Fanni – nagyszülei meglepettségére – éppen bemutat egy pillanatra a kamerának. Ezután a modell újra kreálta immár felnőttként a humoros videót. Rajongói nagyon viccesnek találták a bejegyzést és többen megjegyezték, örülnek, hogy Fanni néha ezt az oldalát is megmutatja nekik.

,,Anyukám szerint, nagyon nagyon kis huncot kislány voltam, na jó , most is picit az vagyok!😅✋🏼 @lerantistvanne Mama, papa ne haragudjatok rám😂( nagyszüleim szigorúak, amúgy velem nem annyira☺️❤️) Tudjátok hogy ki vette fel?? PAPAAA🙊❤️ Erre Mami megkérdezte, te Papa láttad mit mutatott a kislány?!😂😂 Bizony ezt már nem lehetett tagadni a papa nem csak látta fel is vette☺️”

-irta Fanni az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!