X-Faktor: Gáspár Lacit terhesnek csúfolta egy versenyző - ifaktor

Hétvégén elstartol a már várva várt tehetségkutató műsor az RTL Klub képernyőjén, az X-Faktor. Egy évvel többet kellett várnunk a szórakoztató műsorra a pandémia miatt, de végre elérkezett és pontosan olyan, mint azt vártuk.


A korábbi évadok során már megszokhattuk, hogy a versenyzők évről évre egyre kevésbé tisztelik a mentortagokat. Ez idén sincs másképp, ezúttal Gáspár Lacit találta be egy szintetizátoron játszó bácsi.

Laci keményen kapta az ívet, mindössze azért, mert elmondta: szerinte nem volt színvonalas, se jó a produkció, amit hallhattak. Miután leállította a versenyzőt a színpadon, már nem számíthatott semmi jóra.

„Lacikám, szóval neked nem tetszett?!"

- kérdezte fel Gáspár Lacit a versenyző, mire a mentor egyértelmű nemmel válaszolt. Ekkor jött csak az igazi alázás.

„Ennek ellenére, hogy nem tetszett a szám, ahogy most kinézel, szeretnék neked adni egy edzéstervet, hogy jól nézzél ki. Ne haragudjál, de most úgy nézel ki, mint egy három hónapos terhes. Jobban nézek ki ,mint te. Nem akarlak megsérteni komolyan"

- fakadt ki a versenyzőből, amire se Laci se mentor társai köpni-nyelni nem tudtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!