Vidéki menhelyeknek szervezett adománygyűjtést Szabó Boglárka - ifaktor
Szabó Boglárka Instagram-posztban számolt be róla, hogy két rossz helyzetben lévő állatmenhely számára tartottak adománygyűjtő napot.


Az esemény december 28-án zajlott le, és Bogi azóta már közösségi oldalán a végeredményről is beszámolt, amiből kiderül, hogy szerencsére nagyon sok tárgyi segítség érkezett. Ezzel biztos, hogy nagy örömöt szereznek majd a nehéz helyzetbe került egri és ózdi állatmenhely lakóinak.

A modell fontos közlendőt osztott meg, azzal kapcsolatban is, hogy akiknek nem volt megfelelő a tegnapi időpont, de mindenképp hozzá szeretnének járulni a gyűjtéshez, azok hogyan tudják ezt megtenni.

„Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek még adományozni, csak az időpont nem volt megfelelő…Ha ez Rád is igaz, kérlek írj rám, és mindent egyeztetünk ezzel kapcsolatban! Hiszen az adományokat, csak január első felében visszük le a menhelyekre!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!